Referenties

9 april 2019

Ik heb Kirsten leren kennen als een zeer gedreven en nauwkeurige transitiemanager. Kirsten houdt overzicht en heeft de touwtjes goed in handen. Haar open en oplossingsgerichte instelling is prettig voor collega’s én opdrachtgever. En naast dit alles is Kirsten gewoon een fijn mens. Succes Kirsten bij je volgende opdrachten en wie weet doen we in de toekomst weer een mooi project samen.

Wendy Schotsman-Verschuur
Business Development Executive
ISS Nederland

 

____________________________________________________________________________________________________________

9 januari 2019

Kirsten heeft deel uit gemaakt van ons transitieam ISS voor de transitie van de Global tender bij HEINEKEN in Ndl. Ze was verantwoordelijk voor de implementatie van de soft services bij HEINEKEN Ndl en voor de implementatie van Catering bij HEINEKEN International te Amsterdam. Kirsten is enorm gedreven, heeft volop ervaring op facilitair gebied en paste goed binnen het team. Daarnaast is ze een heel prettig persoon om mee te werken! Binnen een kort tijdsbestek heeft ze goede solutions (ook out of the box) bedacht en vervolgens in praktijk gebracht. Ze weet de juiste mensen aan te haken en kan eea goed overbrengen, zowel in- als extern. Ook via deze weg wil ik jou enorm bedanken voor jouw tomeloze inzet en veel succes wensen in de toekomst met andere projecten!

Hilde Scholten-Linde
Senior Transition Manager
ISS Nederland

 


8 januari 2019

Kirsten heeft als transitiemanager Soft Services diverse diensten succesvol geïmplementeerd binnen het Integrated Facilty Management contract tussen ISS en HEINEKEN Nederland. Ze heeft diverse diensten op een hoger niveau gebracht door innovatieve en facilitair slimme oplossingen te introduceren. Haar projectmatige aanpak zorgt voor overzicht en helderheid op zowel organisatorisch als financieel vlak. Doordat Kirsten pragmatisch en stressbestendigheid is, zijn alle diensten tijdig en succesvol geïmplementeerd! Kirsten schakelt snel en professioneel op diverse niveaus binnen de organisatie. Ze is enorm gedreven, proactief en heeft een hoge arbeidsethos. Kirsten is dan ook van grote waarde geweest in de transitie van het IFM contract ISS binnen de HEINEKEN Nederland organisatie.

Carolien van Leeuwen
Senior contractmanager Business Services
HEINEKEN Nederland

 


24 mei 2018

In 2017 en begin 2018 heb ik nauw met Kirsten samengewerkt bij CleanLease, waar zij Commercieel Directeur Ziekenhuizen was. De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren, vooral omdat Kirsten altijd helder en op zakelijke wijze communiceerde waardoor doelstellingen voor alle betrokkenen duidelijk waren. Daarbij organiseert en stimuleert Kirsten steeds de collega’s om als team goed samen te werken om zo de beste resultaten te halen. Ik heb Kirsten ervaren als een gedreven en betrokken collega die weloverwogen en heldere keuzes maakt hoe zaken het best aan te pakken en daarmee goede resultaten behaalt.

Maarten van den Broek
Manager Sales Operations
CleanLease

 


2 maart 2018

Wij hebben als organisatie het afgelopen jaar intensief samen gewerkt met Kirsten en ik heb de manier van samenwerking als erg prettig ervaren. Kirsten geeft op een professionele manier invulling aan haar taak en functie en weet dit uitstekend te combineren met een oprecht geïnteresseerde benadering. Kirsten is iemand die zich vol overtuiging in zet voor het creëren van een situatie waarin sprake is van transparantie en wederzijds vertrouwen. Daar waar het proces er om vraagt kunnen en mogen discussies ook best kritisch zijn, maar deze worden altijd op een constructieve wijze gevoerd. Ik zie Kirsten als iemand die zeer ter zake kundig is en dit combineert met een persoonlijke en betrouwbare manier van werken.

I.R. (Istvan) Haarman
Contract- en leveranciersmanager
Medisch Spectrum Twente