Referenties

11 maart 2021

Ik heb Kirsten leren kennen als een professional op haar vakgebied. Ze heeft snel in beeld wat er goed en minder goed gaat en kan daarmee makkelijk de vertaling maken naar een verbeterplan en deze implementeren in de organisatie. Ook de daarbij behorende contractonderhandelingen komen snel en efficiënt terug in het grote geheel. Kirsten brengt structuur maar is niet bang om buiten de gebaande paden te denken. Ik heb fijn met je gewerkt!

Sophie Karel-Viguurs
Buyer
JvH Gaming & Entertainment

________________________________________________________________________________________________

 

19 juni 2020

Op haar website noemt Kirsten samenwerking, communicatie en eigenaarschap de belangrijkste elementen in succesvol resultaatgericht werken. Voeg daar flexibiliteit aan toe: waar Kirsten in maart 2019 werd gevraagd om op tijdelijke basis een vacature voor projectmanager Vastgoed in te vullen, ging zij bij Arkin Vastgoed & Facility Management al snel aan de slag met een aantal projecten met soms tegengestelde belangen waar change management voorop stond. Niet alleen vastgoed gerelateerd, zoals (de gebruikerskant van) planvorming voor een nieuwe poli en verbouwingen in klinieken, maar bijvoorbeeld ook de Arkinbrede implementatie van een kamerplanningsysteem. Haar stevige ervaring in het facilitaire veld kwam van pas bij de vervanging van een manager Facilitair wegens ziekte én – in de corona-periode – het inrichten van een Covid-19 unit in een kliniek en daarna het voorbereiden van locaties op het weer ontvangen van medewerkers en cliënten. Met verstand van zaken en gevoel voor wat nodig is, betrokken op de relatie, zakelijk op de inhoud  en altijd bereid haar kennis te delen, heeft zij gedurende de 16 maanden bij Arkin haar uitgebreide staalkaart van kennis van en kunde op het facilitaire veld in de praktijk laten zien. Dank voor de fijne samenwerking!

Heleen Koning
Projectmanager Vastgoed
Stichting Arkin│Vastgoed & Facility Management

____________________________________________________________________________________________________________

9 april 2019

Ik heb Kirsten leren kennen als een zeer gedreven en nauwkeurige transitiemanager. Kirsten houdt overzicht en heeft de touwtjes goed in handen. Haar open en oplossingsgerichte instelling is prettig voor collega’s én opdrachtgever. En naast dit alles is Kirsten gewoon een fijn mens. Succes Kirsten bij je volgende opdrachten en wie weet doen we in de toekomst weer een mooi project samen.

Wendy Schotsman-Verschuur
Business Development Executive
ISS Nederland

____________________________________________________________________________________________________________

9 januari 2019

Kirsten heeft deel uit gemaakt van ons transitieam ISS voor de transitie van de Global tender bij HEINEKEN in Ndl. Ze was verantwoordelijk voor de implementatie van de soft services bij HEINEKEN Ndl en voor de implementatie van Catering bij HEINEKEN International te Amsterdam. Kirsten is enorm gedreven, heeft volop ervaring op facilitair gebied en paste goed binnen het team. Daarnaast is ze een heel prettig persoon om mee te werken! Binnen een kort tijdsbestek heeft ze goede solutions (ook out of the box) bedacht en vervolgens in praktijk gebracht. Ze weet de juiste mensen aan te haken en kan eea goed overbrengen, zowel in- als extern. Ook via deze weg wil ik jou enorm bedanken voor jouw tomeloze inzet en veel succes wensen in de toekomst met andere projecten!

Hilde Scholten-Linde
Senior Transition Manager
ISS Nederland

 


8 januari 2019

Kirsten heeft als transitiemanager Soft Services diverse diensten succesvol geïmplementeerd binnen het Integrated Facilty Management contract tussen ISS en HEINEKEN Nederland. Ze heeft diverse diensten op een hoger niveau gebracht door innovatieve en facilitair slimme oplossingen te introduceren. Haar projectmatige aanpak zorgt voor overzicht en helderheid op zowel organisatorisch als financieel vlak. Doordat Kirsten pragmatisch en stressbestendigheid is, zijn alle diensten tijdig en succesvol geïmplementeerd! Kirsten schakelt snel en professioneel op diverse niveaus binnen de organisatie. Ze is enorm gedreven, proactief en heeft een hoge arbeidsethos. Kirsten is dan ook van grote waarde geweest in de transitie van het IFM contract ISS binnen de HEINEKEN Nederland organisatie.

Carolien van Leeuwen
Senior contractmanager Business Services
HEINEKEN Nederland

 


24 mei 2018

In 2017 en begin 2018 heb ik nauw met Kirsten samengewerkt bij CleanLease, waar zij Commercieel Directeur Ziekenhuizen was. De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren, vooral omdat Kirsten altijd helder en op zakelijke wijze communiceerde waardoor doelstellingen voor alle betrokkenen duidelijk waren. Daarbij organiseert en stimuleert Kirsten steeds de collega’s om als team goed samen te werken om zo de beste resultaten te halen. Ik heb Kirsten ervaren als een gedreven en betrokken collega die weloverwogen en heldere keuzes maakt hoe zaken het best aan te pakken en daarmee goede resultaten behaalt.

Maarten van den Broek
Manager Sales Operations
CleanLease

 


2 maart 2018

Wij hebben als organisatie het afgelopen jaar intensief samen gewerkt met Kirsten en ik heb de manier van samenwerking als erg prettig ervaren. Kirsten geeft op een professionele manier invulling aan haar taak en functie en weet dit uitstekend te combineren met een oprecht geïnteresseerde benadering. Kirsten is iemand die zich vol overtuiging in zet voor het creëren van een situatie waarin sprake is van transparantie en wederzijds vertrouwen. Daar waar het proces er om vraagt kunnen en mogen discussies ook best kritisch zijn, maar deze worden altijd op een constructieve wijze gevoerd. Ik zie Kirsten als iemand die zeer ter zake kundig is en dit combineert met een persoonlijke en betrouwbare manier van werken.

I.R. (Istvan) Haarman
Contract- en leveranciersmanager
Ziekenhuis – Medisch Spectrum Twente